scandia logoCompania Scandia a investit 40 de milioane de euro într-o fabrică lângă Sibiu, care va avea o capacitate de producţie de 20.000 de tone de conserve pe an.

“Investiţia este începută de mai mulţi ani. În prezent, suntem în proces de mutare a liniilor de producţie şi de instalare a unor echipamente noi. Vom finaliza aceste lucrări în decembrie, însă fabrica este deja funcţională. Capacitatea de producţie va fi cu 30% mai mare faţă de cea din fabrica veche, pe care o aveam în centrul Sibiului, de 20.000 de tone de conserve pe an”, a declarat pentru Mediafax, Robert Redeleanu, director general al Scandia Sibiu.

Nouă linie de producţie

El a mai spus că Scandia va lansa în următoarele două-trei săptămâni o linie de produse gata preparate Bistro Line, pentru segmentul HoReCa, segment care are un potenţial ridicat. Scandia Food are 650 de angajaţi, iar potrivit directorului general, în perioada următoare va fi recrutat personal pentru departamentele de marketing şi vânzări şi pe segmentele de operaţiuni, producţie şi logistică. Acţionarul majoritar al Scandia este firma Elga Comerţ, care deţine 80,69% din pachetul de acţiuni. Spot Industrial are o participaţie de 15%, iar restul de 4,31% se află în posesia unor persoane fizice

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns