alin greavu congres psdPreşedintele Organizaţiei de Tineret a PSD Sibiu, Alin Greavu a fost ales membru al Consiliului Naţional al PSD, în cadrul Congresului Naţional care s-a desfăşurat în data de 16 octombrie, la Bucureşti. Tânărul sibian a declarat că se bucură de recunoaşterea pe care a primit-o în cadrul partidului.

„În calitate de preşedinte al Tineretului Social Democrat din Sibiu şi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PSD ştiu cât de importantă este fiecare contribuţie, fiecare efort depus de oamenii care cred, întradevăr, în puterea lor de a schimba lucrurile. Ceea ce mă bucură şi, în acelaşi timp, îmi alimentează puterea de muncă este faptul că tinerii social democraţi din Sibiu  au înţeles că fiecare efort, fiecare oră de muncă ajută la construirea unui viitor mai bun pentru comunitatea din care fac parte. Munca lor este de apreciat, mai ales în condiţiile în care şi ei, la fel ca tinerii din întreaga ţară se confruntă cu probleme ce par să nu aibă soluţii. Lipsa locurilor de muncă, lipsa locuinţelor, plăţile lunare a unor chirii care, de multe ori, depăşesc salariul pe o lună de zile şi lista ar putea continua”, a declarat Alin Greavu.

În cadrul Congresului Naţional al PSD, cei 5.000 de delegaţi din întreaga ţară, dintre care 67 de delegaţi din partea PSD Sibiu au adoptat programul de guvernare al PSD, care poate fi consultat pe www.proiect-guvernare.psd.ro. De asemenea, delegaţii la Congres au aprobat propunerea ca preşedintele partidului să fie ales prin votul tuturor membrilor PSD, urmând ca această modalitate să fie aplicată la alegerile de la următorul Congres ordinar, din 2014.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns