Iohannis crede că Sibiul va avea creştere economică anul viitor

2 122

iohannis11Economia municipiului Sibiu va înregistra în 2011 o mică creştere, după ce o serie de firme din oraş au anunţat că îşi vor extinde activitatea din ianuarie, ceea ce va reduce şi mai mult rata şomajului, care, în cazul oraşului Sibiu este de sub 4 la sută, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul Klaus Iohannis.

Edilul şef al Sibiului consideră că nu doar extinderea unor agenţi economici va duce la creştere economică, ci şi extinderea suprafeţei administrative a municipiului Sibiu, prin includerea în Sibiu şi a teritoriilor satelor şi comunelor vecine. Iohannis apreciază că „nu există suficient curaj politic în prezent”, pentru extinderea municipiilor, ceea ce s-ar putea face doar printr-o lege. Primarul sibian a mai anunţat joi, că este posibil ca în Sibiu să apară un nou centru comercial, primul supermarket Lidl.

sursa: Agerpres

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. DD scrie

    Lidl se face in Selimbar nu in Sibiu…

  2. MM scrie

    „că este posibil ca în Sibiu să apară un nou centru comercial, primul supermarket Lidl.”…..buey nu cred ca a zis asta, deoarece magazinul chiar e in constructie, si se lucreaza intens. Admin-ul o fi „Seb”

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.