Ilie Carabulea acuzat că a dat șpagă o mașină în dosarul de corupţie al procurorului Florin Apostu. Magnatul respinge acuzațiile

140

Cel mai bogat sibian conform Forbes 500 Miliardari, cu o avere de 200 de milioane de euro, este învinuit în dosarul de corupţie al prim-procurorului Parchetului de pe lângă judecătoria Sibiu, Florin Apostu. Carabulea nu recunoaște nimic.

CITEȘTE AICI DESPRE REȚINEREA LUI FLORIN APOSTU!

Informaţia a fost confirmată de avocatul Viorel Jidveian, care îl apără pe Apostu.

„Este acuzat că i-ar fi dat drept mită o maşină domnului procuror şef. Carabulea va fi chemat luni, la ora 9.00, la DNA Alba Iulia, în calitate de invinuit. Şi colegul nostru Nicolae Ucă, avocat din Sibiu, este învinuit şi va fi chemat miercuri la DNA Alba Iulia“, a spus Viorel Jidveian.

„Am auzit şi eu ce s-a întâmplat (reţinerea prim-procurorului Parchetului Judecătoriei Sibiu şi a unui ofiţer SRI, n.r.), dar nu ştiu nimic altceva despre asta. Nu am nicio legătură. Cunosc, ce-i drept, multe persoane, pentru că funcţia şi legăturile comerciale m-au dus în multe locuri, inclusiv din zona serviciilor. Despre caz însă nu ştiu nimic, nu m-a întrebat nimeni nimic. Nu am nicio problemă”, a declarat Carabulea pentru Mediafax.

VEZI AICI TOATE ACUZELE ADUSE CAPETELOR DE ACUZARE!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (3)