Incendiu la o gospodărie în Turnu Roșu

185
Arhivă
Arhivă

În această dimineață, în jurul orei 07:55, la dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Cpt. Dumitru Croitoru” al judetului Sibiu, s-a anunţat izbucnirea unui incendiu, la anexele gospodaresti ale unui imobil, situat in localitatea Turnu Rosu, str. Principala, nr. 623.


Pentru lichidarea incendiului si inlaturarea consecintelor negative ale acestuia, au intervenit: un echipaj al  Detaşamentului de Pompieri Sibiu, cu trei autospeciale de stingere a incendiului, precum si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al localitatii Turnu Rosu. In urma incendiului, au ars: o bucatarie de vara, acoperisul surii, pe o suprafata de aproximativ 100 mp, material lemnos, mobilier, 10 saci de porumb, 150 kg de miere.

Incendiul s-a extins si la anexele gospodaresti, aflate in vecinatatea imobilului situat la adresa mai sus mentionata. S-au degradat: acoperisul surii, pe o suprafata de 75 mp, 1000 kg fan, material lemnos si 600 kg porumb. Nu s-au inregistrat victime. Cauza probabila care ar fi putut determina izbucnirea incendiului este un cablu electric neizolat corespunzator.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. andi scrie

    GRESIT
    INCENDIUL A IZBUCNIT LA NR 624 SI AU FOST 2 AUTOSPECIALE PENTRU STINGEREA INCENDIILOR DE LA SIBIU SI POPMIERII VOLUNTARI DIN TURNU ROSU.

    P.S. NU MAI SCRIETI CE AUZITI ……. VERIFICATI

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.