Un bărbat şi o femeie, găsiţi decedaţi la Micăsasa şi Şura Mare

0 106

medicina legala11În ambele cazuri poliţia susţine că nu există suspiciuni de omor, dar Serviciul de Medicină Legală va face autopsie la ambele persoane.

În dimineţa zilei de ieri, Postul de Poliţie Micăsasa a fost sesizat cu privire la faptul că în localitatea Chesler, în spatele unor grădini, a fost găsită o persoană decedată. Echipa operativă care s-a deplasat ieri la faţa locului a stabilit faptul că victima – persoană de sex feminin, în vârstă de 69 de ani, locuia singură în localitate şi a fost ultima dată văzută în data de 22 octombrie a.c., în incinta unui magazin din localitate. La examinarea sumară a victimei, efectuată la faţa locului, nu s-au constatat urme suspecte de violenţă, din primele verificări neexistând suspiciuni de omor.

„Cadavrul a fost transportat la  Serviciul de Medicină Legala Mediaş în vederea efectuării autopsiei. Cercetarile sunt continuate de poliţiştii Postului de Poliţie Micăsasa”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Tânăr găsit mort la Şura Mare

În după-masa zilei de ieri, în jurul orelor 17.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Şura Mare au fost sesizaţi telefonic de către medicul familiei A. din localitatea Hamba, cu privire la faptul că A.D. a decedat la domiciliu. A.D., în vârstă de 37 de ani, a decedat în locuinţă, la examinarea sumară a victimei, efectuată la faţa locului, nu s-au constatat urme suspecte de violenţă, din primele verificări neexistând suspiciuni de omor. Cadavrul a fost transportat la Laboratorul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Cercetarile sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Şura Mare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.