VIDEO: Studenţii Facultăţii de Psihologie au adus zâmbetul pe buzele sibienilor

168

Peste 60 de studenţi ai Facultăţii de Psihologie din Sibiu au ieşit împreună cu Prep. univ. dr. Daniela Nicoleta Boţone, la o acţiune menită să aducă un zâmbet pe buzele sibienilor. Acţiunea este la prima ediţie şi a avut loc Marţi, 26 Octombrie, în Piaţa Mare.

Acţiunea a avut motto-ul  “Dăruieşte un zâmbet” şi a constat în acordarea unei foi circulare pe care era desenată o faţă zâmbăreaţă. Studenţii din primul an au dorit să observe reacţia trecătorilor la aceste mici cadouri şi s-au declarat mulţumiţi de reuşita acţiunii. Unii trecători au zâmbit, au mulţumit şi chiar au refuzat politicos.

“Am împărţit un număr de peste 50 de zâmbete trecătorilor iar reacţiile au fost foarte diferite. Oamenii s-au arătat foarte surprinşi, mulţumiţi, unii nemulţumiţi iar alţii chiar au refuzat.” a declarat Prep. univ. dr. Daniela Nicoleta Boţone

“Am făcut această mică campanie umanitară tocmai pentru că foarte multe studii ne arată că suntem pe ultimul loc la capitolul optimism” a mai declarat îndrumătoarea.

“Mă bucur că mai sunt studenţi care se preocupă de starea morală a sibienilor. Binenţeles că am zâmbit şi m-am bucurat de primirea feţei zâmbăreţe” a declarat o pensionară.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
3 Comentarii
  1. maria scrie

    un gest foarte frumos…bravo lor

  2. mihaela scrie

    foarte foarte interesant! in pacate multi romani nu mai pot sau au uitat sa zambeasca!

  3. madalina scrie

    foarte frumos.bravo lor

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.