piata unirii 111Devierea va fi în vigoare până luni, 1 noiembrie, la ora 6 dimineaţa. Această măsură a fost luată pentru executarea lucrărilor la drum în zona Târgul Fânului.

Începând de sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 6 dimineaţa, traficul de tranzit – inclusiv traficul greu – va fi deviat pe DN1 pe următoarea rută: Bulevardul Vasile Milea, Piaţa Unirii, strada Andrei Şaguna, Şoseaua Alba Iulia şi ieşire spre Sebeş către Aeroport. Devierea va fi în vigoare până luni, 1 noiembrie, la ora 6 dimineaţa. Această măsură a fost luată pentru executarea lucrărilor la drum în zona Târgul Fânului.

Schimbări importante

De asemenea, devierea temporară în direcţia Alba Iulia şi Cluj Napoca a traficului de pe strada Malului să se facă pe strada Autogării – Distribuţiei – Lemnelor – Reconstrucţiei  – Lungă – Calea Şurii Mari. În contextul acestei devieri, strada Lemnelor, pe care în mod normal traficul se desfăşoară pe două sensuri, va fi cu sens unic, dinspre strada Distribuţiei spre strada Kogălniceanu. „Se va restricţiona de asemenea şi traficul pe strada Cibinului, de la Piaţa Cibin spre Podul Virola. Circulaţia pe strada Rusciorului, dinspre strada Lungă spre strada Râului, se va devia pe strada Râului”, spune Mirela Gligore, de la biroul de presă al primăriei Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns