Peste 2000 de fotografii în cursă la Salonul Internaţional de Artă Fotografică din Sibiu

100

Afis SIAF 2009Fotoclubul Orizont Sibiu organizează începând de azi de la ora 12.00 cea mai dificilă etapă în ceea ce priveşte organizarea Salonului Internaţional de Artă Fotografică – cea a jurizării. Din cele peste 2000 de lucrări a 402 autori din 54 de ţări, vor fi selectate un număr de 300 de fotografii.

Sarcina juriului este una dificilă, având în vedere că majoritatea participanţilor de peste hotare sunt artisţi fotografi medaliaţi cu aur la marile competiţii internaţionale. În acest an Salonul Internaţional de Artă Fotografică se organizează sub cele mai înalte patronaje de specialitate din lume: cel al Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (FIAP), Photographic Society of America (PSA), Image Sans Frontiere (ISF) şi al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR).

Jurizare deschisă pentru public

Tot în acest weekend se vor stabili şi premiile. În acest an se vor acorda medalii de aur, argint bronz şi menţiuni pentru cele două teme NOCTURNĂ şi OPEN (temă liberă). Medaliile sunt acordate de FIAP, PSA, AAFR, ISF şi ORIZONT. „Jurizarea are un caracter deschis, cei pasionaţi şi doritori să vizioneze lucrările înscrise în concurs sunt invitaţi în Sala de Conferinţe din cadrul Centrului de Reuniune Academică a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu (str. Banatului nr.6), vineri 29 octombrie de la orele 12.00 şi sâmbătă 30 octombrie începând cu ora 10.00”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.