siretului 2 wbMunicipalitatea a finalizat lucrările de amenajare a reţelelor tehnico-edilitare şi a infrastructurii rutiere pe strada Siretului, aceasta fiind redată traficului. Valoarea totală a contractului de lucrări a fost de 5.236.420 lei.

Lucrările pe strada Siretului au fost de lungă durată datorită faptului că reabilitarea reţelelelor de utilităţi a implicat lucrări foarte complexe. A fost înlocuită o conductă magistrală de apă, ceea ce a presupus lucrări ample şi o săpătură mai adâncă (la 6 metri). Societatea de gaz a efectuat de asemenea lucrări de anvergură la reţeua proprie care au presupus inclusiv înlocuirea magistralei de gaze naturale. Acestea au fost lucrari executate şi plătite de către societăţile deţinătoare de reţele.

Peste 140 de locuri de parcare

Contractul pentru execuţia lucrărilor pe această stradă a fost semnat cu asocierea SC Energie Termică SA / SC DPC SA/SC Sinecon SA. Constructorii au reabilitat reţeaua de apă şi canalizarea pluvială şi au refăcut infrastructura rutieră. După finalizarea lucrărilor de înlocuire a reţelelor, constructorii au turnat asfalt pe carosabil şi trotuare, au amenajat o parcare de 69 de locuri şi încă 67 de locuri de parcare verde, plus alte locuri de parcare pe carosabil. Pe această stradă au fost create şi 4 staţii de autobuz. Reţelele aeriene de fibră optică au fost coborâte înainte de începerea lucrărilor de reabilitare.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Comentariu