VIDEO-FOTO: Krypton a încins atmosfera la concertul de joi din Atrium Cafe

169

Atrium Classic Cafe a organizat un super concert cu formaţia Krypton pentru a sărbători frumoasa vârstă de 25 ani de la înfiinţarea trupei, cu doar câteva zile înaintea lansării celui de-al 10-lea album al acestora.

Trupa Krypton a sosit cu câteva minute aseară înainte de concertul ce a avut loc de la ora 21:50 în cafeneaua Atrium Cafe. Intrarea lor pe scenă a fost însoţită de zeci de aplauze din partea publicului prezent la eveniment. Trupa a cântat piese deja cunoscute pe piaţa muzicală românească iar cele mai îndrăgite au fost: “Joc în doi”, “Viaţa nu e un vis”, “Imaginea ta” şi “O mie de ani”. Componenţa trupei este: Eugen Mihaescu (chitară), Florin Iordache (voce), Catalin Fotin (bas), Fernando Draganici (tobe).

“Trebuie să recunoaştem că sunt puţine trupe româneşti care ajung la vârsta de 25 ani. Krypton este una dintre cele care au reusit, ce-i drept cu eforturi, să rămână pe scenă. De-a lungul timpului, componenţa se schimbă, hit-urile se succed, concertele curg , se imprimă album după album… Ce rămâne, ce contează cu adevărat şi se păstrează în timp, este muzica lor: „Îţi mai aduci aminte”, „Cerceii tăi”, Lasă-mi speranţa”, „Inima mea” sau „Fetele cu ochii verzi” şi multe altele.” comunică site-ul oficial Atrium http://atriumcafe.ro

Biletul a costat 20 lei.
VIDEO-FOTO:Dan Claudiu Buzdugan

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.