VIDEO – Gaz Metan furat ca în codru de arbitru la meciul pierdut cu 3-2 cu Dinamo

133

Liţu a fost eliminat uşor la începutul reprizei secunde.

Centralul Balaci şi-a bătut joc de munca medieşenilor în partea a doua a meciului. Gazul a condus cu 2-1 la pauză, dar „câinii roşii” au fost ajutaţi în partea a doua de centralul ce l-a eliminat uşor pe Liţu şi a dat un penalty imaginar pentru Dinamo.

Medieşenii au fost un pachet de nervi după această partidă.

Brazilianul Eric îl arată cu degetul pe centalui Marian Balaci, despre care spune că a influenţat clar rezultatul partidei prin maniera de arbitraj.„Va fi o zi pe care nu o voi uita toată viaţa. Astăzi am pierdut un meci şi un dinte, dar arbitrul nu a văzut nimic. De fapt, el azi, chiar nu a văzut nimic. Ăsta este fotbalul românesc, s-a văzut ce a făcut arbitrul cu noi. Nu mai spun nimic, mă abţin, să nu stau vreo patru etape. Rămânem o echipă mică, chiar dacă astăzi am fi meritat victoria”, a declarat Eric la finalul partidei.

Pustai din nou furat în Capitală

Antrenorul lui Gaz Metan, Cristi Pustai, spune că maniera de arbitraj a lui Marian Balaci a fost una potrivnică echipei sale în meciul cu Dinamo. „Nu pot să spun dacă a fost penalty până nu văd fazele, dar din ce am auzit, mai mult nu a fost. Îmi pare mai rău că nu reuşim să terminăm meciurile cu 11 oameni pe teren din cauza greşelilor de arbitraj. L-am pierdut din păcate pe Hoban, l-am pierdut şi pe Liţu, noroc că l-am scos pe Eric, care ar fi stat cu Bistriţa dacă lua galben. Maniera de arbitraj i-a iritat foarte tare pe jucători. Întâmplător sau nu, cele mai multe penalty-uri le primim împotrivă atunci când jucăm contra echipelor din Bucureşti. E greu să joci împotriva lui Dinamo, o echipă care marchează foarte multe goluri. Deja începem să ne gândim la meciul următor, se pare că deja ne desprindem de pluton”, a declarat Cristi Pustai.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi