Complex de schi ultra modern şi snow-park la Păltiniş

3 299

ski„Complex Arena Păltiniş” va fi deschis în această iarnă şi este primul resort de schi şi snowboarding din România, făcut la fel ca cele existente deja în Austria.

Adevărul de Seară anunţă că începând cu data de 15 decembrie Sibiul va avea primul compex de sporturi de iarnă, cu adevărat la standarde internaţionale. Complex Arena Păltiniş este rezultatul muncii şi investiţiei a doi buni prieteni: Andy Fazekaş – multiplu campion naţional la snowboarding şi Martin Freinademetz – celebru parcticant al sporturilor extreme şi multiplu campion internaţional, sportiv austriac dar stabilit în Sibiu. „Complex Arena Păltiniş va avea trei pârtii de schi, fiecare de câte 700 de metri plus o pârtie de 250 de metri pentru copii şi începători. Complexul se adresează familiei, copiilor şi începătorilor. Vom deschide şi prima şcoală profesionistă de schi şi snowboarding, în care voi preda atât eu cât şi Martin Freinademetz”, spune Andy Fazekas.Pentru a nu depinde în totalitate de capriciile vremii şi pentru a asigura un confort sporit turiştilor, Complex Arena Păltiniş va fi dotat cu sisteme de producere a zăpezii de ultimă generaţie. Tunurile de zăpadă vor fi alimentate de un lac de acumulare artificial, construit anul acesta.

CITEŞTE AICI DETALII COMPLETE DESPRE ACEST PROIECT!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
3 Comentarii
  1. Andrei scrie

    Titlul cred ca e putin cam umflat iar asemanarea cu o statiune de schi din austria e cam de filmele Sf..incercati sa fiti mai moderati.in rest felicitari celor doi .TOT RESPECTUL!

  2. andrei scrie

    cat de ultra modern e ? au telescaun , au teleschi ?

  3. norica scrie

    FELICITARI !

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.