35 de companii cu 1550 de joburi la Târgul de Cariere Sibiu

0 138

targul%20de%20cariere%20BMCaravana de toamnă a evenimentului de recrutare Târgul de Cariere ajunge în această săptămână și la Sibiu. După două ediții de toamnă organizate cu succes la Cluj (20-21 octombrie) și Târgu Mureș (25-26 octombrie),  a venit rândul sibienilor să aleagă dintre ofertele de angajare propuse la acest eveniment. Rețeaua Națională Târgul de Cariere a ajuns astfel la cel de-al treilea eveniment de gen în Sibiu, în cei 4 ani de activitate.

Târgul de Cariere Sibiu va fi organizat în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor, aducând cu sine un număr de aproximativ 1550 de oferte de angajare. Puse la bătaie de către cele 35 de companii, joburile vizează toate nivelele de experiență: entry level – fără experiență, nivel experimentat și expert. Evenimentul se va desfășura pe durata a două zile 4-5 noiembrie, joi și vineri, în intervalul orar 11:00-19:00. Companiile participante – multinaționale, naționale sau locale –  sunt în căutarea de personal pentru posturi în domenii ca: vânzări, IT&C, inginerie, servicii financiare, farma, consultanță, resurse umane, servicii hoteliere, BPO și marketing.

Pentru o perioadă de un an, Târgul de Cariere își extinde aria de adresabilitate, incluzând, pe lângă studenți și tineri absolvenți, și alte categorii sociale în căutarea unui loc de muncă, companiile participante având în oferta lor și joburi pentru persoanele fără studii superioare, necalificate ori inactive, șomeri de lungă durată și inclusiv pentru persoanele cu vârsta peste 45 de ani. După această ediție de toamnă, Târgul de Cariere va reveni la Sibiu cu o ediție de primăvară (în perioada martie – aprilie 2011).

Un an de Târguri de Cariere

Târgul de Cariere facilitează întâlnirea dintre angajatori și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Evenimentul este organizat bianual, în două sesiuni, toamnă-primăvară, și pentru perioada următoare vizează derularea sesiunilor de recrutare în 8 orașe – Cluj Napoca, Baia Mare, Brasov, Sibiu,Târgu Mureș, Craiova, Oradea și Suceava, un total de 14 târguri.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.