Ice Hotel 2011 va fi ianugurat înainte de Crăciun. Locaţia este deja rezervată de sărbători

0 147

Ice RestaurantSingurul Hotel de Gheata din Europa de Sud Est va fi si în acest sezon de iarna, edificat în inima Masivului Fagaras, la Bâlea Lac.

De puţin timp, a fost lansata cea de-a VI-a ediţie a Proiectului de Marketing Turistic „ICE HOTEL Bâlea Lac”, astfel că, de îndată ce condiţiile meteorologice vor fi prielnice pentru un asemenea demers (strat de zapada deosebit de consistent si temperaturi scazute, sub limita înghetului), va fi demarata constructia noului hotel. Tema noului proiect este „Ice Hotel – Lights and Stones”. Pâna la începerea lucrarilor, societatea Klingeis Consulting, detinatoarea proiectului „Ice Hotel Bâlea Lac”, pregateste etapele preliminare (sunt încheiate parteneriate, contracte de colaborari sau sposorizare, se fac primele rezervari pentru cazare sau pentru gazduirea unor evenimente etc), sezonul 2010-2011 anuntându-se, înca de acum, unul deosebit de aglomerat la Bâlea Lac.

Camere cu nume de pietre preţioase şi Winter Park

Forma noului Hotel de Gheata de la Bâlea Lac va fi, în linii mari, asemanatoare cu cea a obiectivelor edificate în ultimii doi ani, doar ca numarul camerelor va creste la 14. ICE HOTEL va dispune de un bar, un restaurant si un loc de primire a invitatilor, iar fiecare camera va purta numele unei pietre pretioase sau semipretioase si va fi „mobilata” cu diverse elemente decorative din gheata. Obiectivul va fi deschis pentru vizitare în ajunul Craciunului 2010, pentru aceasta data fiind deja rezervate toate locurile de cazare. Arhitectul ce a realizat schitele pentru ICE HOTEL 2011 este sibianul Vlad Mitea, aceeasi persoana ce a creat si modelele pentru ultimele patru editii ale obiectivului. Ice Hotel va fi si în acest an obiectivul principal al unui adevarat „complex de gheata” la Bâlea Lac, Winter Park si Biserica de Gheata urmând sa completeze acest inedit loc.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.