masina politie1Un adolescent de 16 ani a fost lovit de o maşină, iar şoferul acesteia a fugit de la faţa locului. Poliţia îl caută acum pe cel care l-a rănit serios pe tânărul accidentat.

În cursul zilei de ieri, 4 noiembri., în jurul orelor 15.00, C. R. în vârstă de 16 ani, domiciliat în  satul Arpaşu de Jos, judeţul Sibiu, s-a angajat în traversarea străzii Tribunei din municipiul Sibiu, pe la colţul intersecţiei fără să se asigure corespunzător, fiind surprins şi accidentat de un autoturism al cărui număr de înmatriculare nu l-a observat şi care se deplasa pe strada Tribunei către strada Konrad Haas. Conducătorul autoturismului implicat în eveniment a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Reclamaţie după 4 ore

După accident, C.R. s-a deplasat la locuinţa tatălui său situată în municipiul Sibiu, unde a rămas până la ora 118.00, oră la care tatăl său C. D. a ajuns acasă de la serviciu, a aflat de eveniment şi s-a deplasat cu fiul său la Spitalul de Pediatrie Sibiu, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.  „În jurul orelor 18.58, C.D. a sesizat telefonic organele de poliţie, cu privire la evenimentul rutier în care a fost implicat fiul său. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii  Biroului Rutier Sibiu”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns