Ora de Sibiu
Știri în direct online

VIDEO-FOTO: Ștefan Bănică aclamat la scenă deschisă de o sală arhiplină la Sibiu

1
xcape room sibiu

Concertul star-ului din Capitală a atras ca un magnet sibienii. Sala de la Casa de Cultură a Sindicatelor s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru cei care au vrut să vadă live show-ul făcut de Ștefan Bănică Junior.


Sosit de la Cluj, unde a concertat cu o seară înainte Ștefan Bănică Junior a entuziasmat asistența prin concertul susținut luni seară la Sibiu.

Piesele celebre ale lui Bănică, dar și cele de pe noul album au fost aclamate și apaludate în picioare de fanii săi.

Numai puțin de trei bis-uri a interpretat la final, cel care a făcut un spectacol pe cinste, cei prezenți plecând spre case mulțumiți de ceea ce au văzut.[nggallery id=628]

Turneu scurt

Stefan Banica si-ar fi dorit ca acest turneu sa cuprinda mai multe orase din tara, insa, din cauza programului sau foarte incarcat in urmatoarele luni – repetitiile si premiera spectacolului “Cui i-e frica de Virginia Woolf” la Teatrul de Comedie (in care Stefan detine rolul principal), lansarea albumului “Super-love”, noul sezon “Dansez pentru tine” – turneul va cuprinde deocamdata orasele deja mentionate.


După concertele de la Iași și Constanța,Cluj și Sibiu, urmează Craiova pe 13 noiembrie 2010, ora 20:00, la Casa de Cultura a Studentilor.

Turneu cu premii incitante

In cadrul turneului, Stefan Banica, impreuna cu trupa sa, vor canta, in premiera, cantece de pe cel mai nou album al sau – “Super-love” -, dar si cantece binecunoscute si asteptate de public.

ȘTEFAN BANICĂ – ANI DE LICEU

Cu aceasta ocazie, iubitorii muzicii lui Stefan Banica vor putea achizitiona de la standurile special amenajate in foaierele salilor de spectacol noul album “Super-love”.

Oricine va detine albumul se va putea inscrie, cu seria si numarul unic de pe holograma discului, in etapa a doua a Campaniei Super-love, campanie aflata in plina desfasurare pe site-ul oficial www.stefanbanica.ro, intrand astfel in cursa pentru Marele Premiu, un BMW X1, oferit de Automobile Bavaria Group, Sponsorul Principal al Campaniei Super-love.

Castigatorul Marelui Premiu va fi extras chiar de Stefan Banica în timpul Concertului extraordinar de Crăciun, transmis la televiziune, dintre cei 3 finalisti ai etapei a doua, ce vor fi extrasi cu 2 saptamani inainte de concerte.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

  1. andrei spune

    prostu de banica .

Loading...