puma clubÎn perioada 4-7 noiembrie a avut loc la Baia Mare, Cupa Romaniei la Taekwondo ITF, pentru copii, juniori și seniori. La concurs au participat 22 de cluburi din toata tara si un număr de 210 sportivi.

Clubul Sportiv PUMA a participat cu un numar de 24 sportivi, la categoria de tull si lupta, tehnici special si spargeri. Am reusit ca in final sa obtinem locul 1pe clasamentul general al Cluburilor, devansand celelalte 21 de cluburi inscrise la concurs”, spune Adrian Bibu, vicepreședinte al clubului sibian. Acesta a mai mărturisit că este cea mai mare performanta a clubului Puma de la infiintare și până în prezent. La acest concurs lotul  a fost compus din urmatorii sportivi : Stolnicu Remus, Matei Emanuel, Frandes Maria, Radu George, Dancu Marius,Gavrea Andrei, Presecan Bogdan, Macrea Adrian, Robitu Bogdan, Muntean Emanuelle, Blemovici Darius, Lemandroi Caius, Matca Marius, Vacariu Vlad si Dobrin Daniel ,Borcea Dan,Bustiuc Vlad ,Bustiuc Radu,Dumitru Andrei,Albu Florin, Stroia George,Marginean Dan,Ciufudean Corina. Antrenorii lotului au fost Lazurca Alin si Bibu Adrian, iar arbitru din partea clubului a fost Banea Ciprian.

Join the Conversation

3 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. nu ia banii, este un club deosebit, nu numai ca fac parte din el, am luat medalii, de la locul I pana la al III, sunt multumita, iar antonio, daca nu stii, nu comenta. nu este un club oarecare, deja a ajuns o mare familie. crezi ce vrei, dar nu asta e realitatea.

  2. nu neaparat sunt la clubul asta si imi place nu imi ia banii am luat medalii si sunt multumita

  3. Clubul Puma nu face decat sa ia banii sa micutzii copii, sa le promita ca vor iesi mari campioni, cand de fapt nu fac nimic acolo… Pina acum, cei de la Puma erau protejatii lui Gligor, fostul director al Directiei ptr Sport….. cand de fapt ce fac ei acolo numai sport nu este…. Este o modalitate de a lua bani de la parintii copiilor si atat.