Akcent, Cătălin Botezatu şi Iris la aniversarea a 4 ani de Shopping City Sibiu

0 114

iris playerCătălin Botezatu este aşteptat în data de 18 noiembrie, trupa Akcent va concerta în data de 19 noiembrie iar Iris cântă sâmbătă 20 noiembrie, la ora 19:00, în parcarea Shopping City Sibiu.

Aşa cum ne-am obişnuit de aproape 4 ani, luna noiembrie este dedicată aniversării Shopping City Sibiu. „Suntem pe deplin îndatoraţi clienţilor noştri pentru existenţa noastră şi de aceea nu dorim să-i dezamăgim nici în acest an. Pentru a-i răsplăti pentru bunăvoinţa şi înţelegerea lor, tombola aniversară, desfăşurată în perioada 20 octombrie – 20 noiembrie, va aduce o mulţime de cadouri surpriză” spune Anca Adam, specialist marketnig la Shopping City Sibiu.

Anul acesta, Shopping City Sibiu te trimite la Londra!

Sub acest slogan, 2 cupluri vor petrece Revelionul în una dintre cele mai impresionante capitale ale lumii, un oraş vast, vibrant şi multicultural. Bineînţeles că nu ne oprim aici pentru că şi de această dată, Mobexpert va participa la tombolă cu un mobilier clasic de bucătărie, iar hypermarket-ul Carrefour o să vă răsplătească cu o mulţime de electrocanice.catalin botezatu O participare în premieră este cea a magazinului Proges care se va alătura cu voucher-e de cumpărături în valoare de până la 3000 lei.

Casting pentru imaginea Shopping City Sibiu

Promenada Mall, singurul mall din oraşul tău, va găzdui, în zilele de 18 şi 19 noiembrie, un concurs al cărui premiu este posibilitatea de a deveni imaginea Shopping City Sibiu în 2011. Fetele şi băieţii cu vârste cuprinse între 16 şi 21 de ani sunt aşteptaţi să se înscrie şi să participe la acest concurs la care vom avea o mulţime de invitaţi surpriză, atât din domeniul modei din România cât şi din domeniul entertainment-ului.

ackentTrei zile de concerte şi evenimente

Cătălin Botezatu este aşteptat în data de 18 noiembrie, începând cu orele 18:00, în Promenada Mall pentru a prezenta, în premieră în România., colecţia haute couture 2010. Trupa Akcent va concerta în data de 19 noiembrie, la ora 18:00, în Promenada Mall, o trupă binecunoscută sibienilor care a devenit extrem de apreciată şi căutată şi în afara ţării. Cu siguranţă cei trei băieţi ne vor oferi un adevărat spectacol. „Şi pentru că au trecut aproape trei ani de la ultimul concert Iris la Sibiu, nu puteam să nu le lansăm invitaţia de a fi alături de noi la aniversarea celor 4 ani. Toţi sibienii sunt aşteptaţi, sâmbătă 20 noiembrie, la ora 19:00, în parcarea Shopping City Sibiu” mai spune Anca Adam.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.