Duminică este vernisajul Salonului Internaţional de Artă Fotografică

0 82

Taiwan Chi Chang TSAI Argint AAFROrganizatorii celei de-a XIV-a ediţii a Salonului Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu, Fotoclubul ORIZONT invită toţi iubitorii de frumos la vernisajul expoziţiei, duminică 14 noiembrie ora 12.00 la Primăria Municipiului Sibiu (Centrul de Informare pentru Turişti), Piaţa Mare.

În acest an Salonul Internaţional de Artă Fotografică se organizează sub cele mai înalte patronaje de specialitate din lume: cel al Fédération Internationale de l’Art Photographique (FIAP), Photographic Society of America (PSA), Image Sans Frontière (ISF) şi al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR).

Cu ocazia vernisajului vor fi premiaţi nu numai câştigătorii celor două secţiuni ale concursului („Nocturnă” şi „Open”) ci şi personalităţi care au sprijinit constant acţiunea de la Sibiu.

Singapore Peng Tjin Gho Aur  AAFR 1Acţiunea este co-finanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi de Consiliul Judeţean Sibiu, principalul partener fiind Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Intrarea la Salon este liberă, acesta fiind deschis pentru vizitare timp de o lună.

„Lansăm tuturor iubitorilor de artă invitaţia călduroasă de a trece pragul expoziţiei cu ochii larg deschişi şi fără prejudecăţi. În avest an expoziţia reuneşte lucrări din 54 de ţări. Salonul este o sărbătoare a artei fotografice şi cu siguranţă un eveniment de anvergură în agenda culturală a Sibiului“, declară organizatorii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.