Teatrul Naţional „Radu Stanca” prezintă premiera spectacolului SOME GIRL(S)

0 109

SOME GIRLS C Costin Chesnoiu 1005Secţia Germană anunţă premiera spectacolului Some Girl(s) de Neil LaBute, în regia lui Radu Alexandru Nica. Spectacolul va avea loc luni, 29 noiembrie, ora 19:00 la sediul teatrului din Sibiu.

Secţia Germană a Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu invită publicul la un spectacol după un text scris de unul dintre cei mai controversaţi dramaturgi, scenarişti şi regizori americani: Neil LaBute. Some Girl(s) e o dramă modernă despre dragoste şi trădare ce reflectă deschis stilul de viaţă şi complicaţiile romantice într-o relaţie de cuplu. Piesa este o lucrare sfidătoare ce examinează intrigi sexuale contemporane punând sub microscop bărbatul individualist pe care îl prezintă ca un antierou lăsat să se zvârcolească.

Piesă de excepţie

Some Girl(s) este odiseea unui Bărbat (Wolfgang Kandler) prin patru camere de hotel în căutarea a patru vechi iubiri – Sam (Enikö Blénessy), Tyler (Iulia Maria Popa), Lindsay (Emöke Boldizsár) şi Bobbi (Johanna Adam).  Acesta hotărăşte să îşi reîntâlnească fostele iubite pentru a-şi (re)evalua trecutul ca un pretext al nesiguranţei de dinainte de căsătorie. Uneori comic, alteori dureros de serios, spectacolul de la Sibiu accentuează ideea de insensibilitate a unor bărbaţi şi tristeţea nesfârşită a femeii părăsite.

Spectacol subtitrat în limba română

Spectacolul teatrului naţional de la Sibiu are o durată de o oră şi zece minute şi se joacă în limba germană cu subtitrare în limba română. Acest spectacol nu este recomandat tinerilor sub 16 ani. Preţul unui bilet este de 10 lei, şi respectiv 5 lei cu reducere. Biletele se pot achiziţiona online de pe bilete.sibfest.ro sau de la agenţia teatrală din Sibiu de luni până vineri între orele 11.00 – 18.00, iar sâmbătă între 11.00 – 15.00.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...