Ice Hotel revine din nou la Bâlea Lac

0 120

ice hotelSingurul Hotel de Gheaţă din Europa de Est va fi şi în acest sezon de iarnă, edificat în inima Masivului Făgăraş, la Bâlea Lac.

De puţin timp, a fost lansată cea de-a VI-a ediţie a Proiectului de Marketing Turistic „ICE HOTEL Bâlea Lac”, astfel că, de îndată ce condiţiile meteorologice vor fi prielnice pentru un asemenea demers (strat de zăpadă deosebit de consistent şi temperaturi scăzute, sub limita îngheţului), va fi demarată construcţia noului hotel. Tema noului proiect este „Ice Hotel – Lights and Stones”.

Mai multe camere

Forma noului Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac va fi, în linii mari, asemănătoare cu cea a obiectivelor edificate în ultimii doi ani, doar că numărul camerelor va creşte la 14. ICE HOTEL va dispune de un bar, un restaurant şi un loc de primire a invitaţilor, iar fiecare cameră va fi iuminata in functie de numele pietrei pretioase dupa care este denumita.

Obiectivul va fi deschis pentru vizitare în ajunul Crăciunului 2010, pentru această dată fiind deja rezervate toate locurile de cazare.

Promovare în Anglia

Arhitectul ce a realizat schiţele pentru ICE HOTEL 2011 este sibianul Vlad Mitea, aceeaşi persoană ce a creat şi modelele pentru ultimele patru ediţii ale obiectivului.

La fel ca si in sezonul trecut, Winter Park şi Biserica de Gheaţă vor completa unicul „complex de gheaţă”. Promovarea Proiectului de Marketing Turistic „ICE HOTEL- Bâlea Lac” 2011 este realizată la nivel national de Klingeis Consulting  şi de Untravelled Paths LONDRA, la nivel international.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...