Se face patinoar în Piaţa Mare. Vezi LIVE-VIDEO cum decurg lucrările!

5 127

patinoar 1Sibienii vor avea parte în acestă iarnă din nou de un patinoar în centrul oraşului. Acesta funcţionează în vecinătatea Târgului de Crăciun.

Miercuri dimineaţă au început lucrările la patinoarul ce a mai fost amenajat în Piaţa Mare şi pe parcursul anilor trecuţi. Adevărul de Seară anunţă că patinoarul va deveni funcţional de săptămâna viitoare. Altfel în acest weekend va fi deschis oficial şi noul târg de Crăciun din Piaţa Mare, care va funcţiona în perioada 27 noiembrie – 2 ianuarie.

Ca în fiecare an, comercianți din toată țara vor fi prezenți pentru a garanta o ofertă bogată de produse specifice Sărbătorilor. O noutate vor fi cele 30 de căsuțe nou construite, care le vor înlocui pe cele de anii trecuţi. Astfel toate standurile vor avea o culoare deschisă și un aspect unitar, mai plăcut. În total vor fi montate 60 de căsuțe decorate în spirit de sărbătoare.

Comercianții interesați să participe la Târgul de Crăciun din Sibiu 2010 pot accesa pagina web www.targuldecraciun.ro sau solicita informații la Centrul de Informatii pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu.

Copiii vor fi din nou în centrul atenției, pentru ei fiind amenajată o zonă cu atracții mecanice, dar și un program cultural care să le ofere amintiri de neuitat. Copiii din grădinițe, școli și coruri sunt aşteptaţi de asemenea să se înscrie pentru a cânta pe scena din Piața Mare. Fiecare dintre ei va fi întâmpinat cu o băutură caldă și ceva delicios de mâncare. Mai multe informații se găsesc pe site-ul Târgului.

Târgul de Crăciun din Sibiu este organizat începând cu anul 2007 de Primăria Municipiului Sibiu prin Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, în parteneriat cu Fundația Austria Pro România. Târgul este realizat după modelul marilor târguri de Crăciun din Europa și respectă un concept tradițional.

VEZI AICI IMAGINI ÎN DIRECT CU AMENAJAREA PATINOARULUI!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
5 Comentarii
 1. viorel scrie

  VA MULTUMESC, NU MAI AM PRETENTII ! LA ASA ZIAR ASA RESPONSABILITATE CIVICA !

  1. Ora de Sibiu scrie

   Domnule Morariu
   Comentariile d-stra au fost in totalitate publicate. Nu cenzureaza nimeni nimic

 2. viorel scrie

  Trebuia sa scriu ceva laudativ sau care este motivul pentru care ati sters comentariul meu ?

 3. viorel scrie

  ACEL TARC NU POATE FI NUMIT PATINOAR ! LA UN ORAS CA AL NOSTRU ESTE NECESAR UN PATINOAR ADEVARAT !

 4. Sebastian scrie

  apai …. nu au deschis patinoaru nici acum 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.