World Snowboard Day la Arena Platoş din Păltiniş

0 95

Balea SummerJIb photo lefteye.roXventure Offroad România, promotor al celui mai spectaculos concurs de freeride din România, Inferno, revine în sporturile de iarnă cu o premieră pentru România. În 19 decembrie se serbează pentru prima dată la noi în ţară World Snowboard Day.

Sărbătoarea internaţională a ajuns deja la cea de-a cincea ediţie, Arena Platoş – Poiana Poplăcii fiind primul resort de schi din ţară care serbează această zi.

World Snowboard Day se va sărbători pe pârtia din apropierea Păltinişului cu concursuri de freestyle pentru snowboarderi, dar şi pentru schiori. Evenimentul este primul dintr-o lungă serie de evenimente ce vor fi organizate în resortul din apropierea Păltinişului. Pentru acest concurs nu se percepe taxă de participare iar concurenţii vor avea gratuitate la instalaţiile de transport. Fun-park-ul unde riderii îşi vor putea demonstra abilităţile este construit după un model austriac, utilizat în competiţii internaţionale. „Aşteptăm cei mai buni freestyleri din ţară în cel mai nou şi mai modern fun-park de pe pârtiile din România”, spune Martin Freinademetz, organizatorul concursului. Ziua va începe cu demo-uri de freestyle, urmate de concursul propriu-zis. De asemenea, pentru că este o zi de sărbătoare, cei care doresc să deprindă tainele acestui minunat sport de iarnă vor avea ocazia să „fure tainele meseriei” sau să înveţe primii paşi în snowboard de la Martin, multiplu campion mondial la snowboard.

La finalul concursurilor, riderii vor putea viziona un amplu documentar despre tainele snowboardului urmând ca ziua să se încheie cu un party de pomină în apres-schiul resortului Arena Platoş. Evenimentul este primul dintr-o lungă serie de evenimente ce vor fi organizate în resortul Arena Platoş.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.