Transfăgărăşanul a devenit impracticabil. Tunel închis la Bâlea Lac

0 138

IMG 7328Transfăgărăşanul este impracticabil după kilometrul 104, pe porţiunea închisă oficial circulaţiei de la 1 noiembrie, din cauza ninsorii căzute în ultimele zile, iar porţile tunelului de la Bâlea, care leagă judeţele Argeş şi Sibiu, au fost încuiate.

Şeful Districtului Drumuri Naţionale Piscu Negru, Mircea Roth, a declarat, vineri, pentru Agerpres, că s-a intervenit cu utilajele de deszăpezire doar pe porţiunea cuprinsă între kilometrii 75 şi 104, circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă. „Între kilometrii 75 şi 90 drumul este negru, iar în continuare, până la kilometrul 104, stratul de zăpadă de pe carosabil, amestecat cu material antiderapant, măsoară sub un centimetru grosime”, a precizat Roth.  În schimb, drumarii nu au mai intervenit pe porţiunea de drum cuprinsă între Cabana Capra şi tunelul de la Bâlea, care este acoperită cu zăpadă, iar porţile tunelului au fost închise.
Transfăgărăşanul, care asigură legătura între judeţele Argeş şi Sibiu, este închis oficial opt luni pe an, între 1 noiembrie şi 1 iulie, pe sectorul de drum cuprins între kilometrul 104 (Piscu Negru – judeţul Argeş) şi kilometrul 131 (Bâlea Cascadă – judeţul Sibiu).

Sursa:AGERPRES

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...