iohannis11Mesajul primarului Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Naţionale a României este scurt şi conchis. Edilul şef al Sibiului cere sibienilor înţelepciune şi putere de muncă.

Primarul Sibiului a dat publicităţii mesajul domniei sale cu ocazia zilei Naţionale a României.

Iată ce spune Iohannis:

„Dragi sibieni,

Astăzi sărbătorim Ziua Naţională a României, la fel ca în fiecare an la această dată. Şi cu toate că data este aceeaşi, contextul este de fiecare dată altul: anul acesta trecem printr-o perioadă mai dificilă datorită contextului economic, în care am fost nevoiţi să facem mai multe eforturi şi să muncim mai mult pentru a ne menţine la un nivel rezonabil, în comparaţie cu anii trecuţi.

Cred însă că din acest lucru putem trage şi câteva învăţăminte: că oricât de grele ar fi vremurile suntem un popor care are puterea să treacă peste orice obstacol, că ţine şi de noi, de fiecare comunitate în parte, să găsim resursele pentru a reuşi. Că pentru a avea un trai decent trebuie să muncim şi să punem accent pe dezvoltarea noastră ca persoană pentru a veni la rândul nostru în folosul comunităţii prin abilităţile pe care le deprindem.

Vă urez cu această ocazie să aveţi înţelepciunea de a lua ce-i mai bun din fiecare situaţie în care vă aflaţi, să aveţi putere de muncă şi multă sănătate!

De ziua României: La mulţi ani, sibieni!”

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns