INCREDIBIL! O sibiancă a plecat cu banii altuia de la un bancomat de pe Magheru

2 107

bancomatUn sibian nu a mai avut răbdare să aştepte să îi fie eliberaţi banii din bancomat şi a plecat de lângă acesta. După câteva minute bancomatul a eliberat cei 2000 de lei, iar o sibiancă nu a stat pe gânduri şi a luat banii.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Sibiu instrumentează următorul caz: M. A.  a sesizat faptul că în data de 07.05.2010 a efectuat două retrageri de numerar de la un ATM situat pe str. G-ral Magheru din municipiul Sibiu, iar pentru a două tranzacţie a aşteptat mai multe minute în faţa terminalului bancar însă suma solicitată nu i-a fost eliberată, motiv pentru care a plecat înainte ca tranzacţia să fie terminată.Întrucât din datele oferite de bancă a rezultat faptul că suma retrasă a fost eliberată, pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt au fost solicitate unităţii bancare imaginile surprinse de camera de supraveghere la acel moment, pentru a stabili persoana care a retras această sumă. „Întrucât până în prezent, din cercetările şi investigaţiile poliţiştilor de investigaţii criminale această persoană nu a fost identificată punem la dispoziţia publicului imaginile surprinse de camera de supraveghere a ATM-ului ce surprinde imaginea persoanei suspecte că a ridicat suma de bani. Pe această cale, facem un apel către toţi cetăţenii care recunosc această persoană sau pot oferi informaţii cu privire la acest caz să contacteze lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale, pe numărul de telefon 0269/208456 sau 112, Apel Unic de Urgenţă.” Spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Moi scrie

    sa fi prost sa te intorci cu banii! chiar numa sa ai prea multi pleci cu capu-n nori de acolo… auzi acolo. femeia a primit cadou 2000 lei de la Mosh Nicolae si voi ii sariti in cap! da nici sa n-o prinda! I LOVE YOU ROMANIA!!!!

  2. TyTy scrie

    Da stati un pic de a plecat ala.avea prea multi bani? suma nu a fost solicitata pai ma baiatule toata lumea mai introduce o data cardul sa vada cat mai e pe el.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.