Poveşti de Crăciun la Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu

0 168

craciunTeatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu are deosebita plăcere de a prezenta miercuri, 15 decembrie, ora 19:00 prima reprezentaţie din acest an a spectacolului „Casa Andersen – Poveşti de Crăciun”, în regia lui Bogdan Sărătean.


Magia sărbătorilor de iarnă este adusă pe scena teatrului din Sibiu într-un spectacol exaltant cu momente de comedie, poezie, dans şi colinde. Spectacolul este construit în 5 tablouri – Casa lui Mitică, Confesiunea colindătorului etilic amorezat de propria sa logodnică, Alb totul, Tyltyl, Mytyl şi Zâna cea bună şi Casa Andersen – reunind o distribuţie mixtă cu actori ai teatrului şi studenţi ai Catedrei de Artă Teatrală din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte, Sibiu.

„Casa Andersen – Poveşti de Crăciun” este un spectacol cu un mesaj prietenos şi plin de energie, care va încânta întreaga familie. Cele cinci poveşti sunt o adaptare după texte de Hans Christian Andersen, Maurice Maeterlinck, Flaviu Suhastru şi scheciuri româneşti celebre şi îşi propun să aducă un strop de bucurie în rândul spectatorilor invitaţi la un maraton actoricesc ce are ca punct central ideea de miracol. Spectacolul are o durată de o oră şi treizeci de minute, iar preţul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere. Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia Teatrală din Bvd. Nicolae Bălcescu nr. 17 şi online pe bilete.sibfest.ro.

Programul complet al celor 5 reprezentaţii:

Miercuri, 15 decembrie, ora 19:00

Sâmbătă, 18 decembrie, ora 17:00 &19:00

Luni, 20 decembrie, ora 19:00

Marţi, 21 decembrie, ora 19:00

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...