Produse special(e) de sărbători la Muzeul Astra

0 145

Galeria Speciala 1Muzeul ASTRA vă invită să treceţi pragul „Galeriei Speciale” (Piaţa Mică, Nr. 21) care vă oferă înspre vizualizare şi achiziţionare obiecte felurite realizate de copii şi tineri cu dizabilităţi din întreaga ţară: felicitări de sezon, icoane pictate pe sticlă, lumânări, suporturi pentru lumânări, ornamente pentru bradul de Crăciun, şerveţele şi trăistuţe brodate, chiar şi jucării sau bijuterii.

Perioada premergătoare Crăciunului este cum nu se poate mai potrivită pentru a întinde o mână de ajutor semenilor noştri care au dovedit o înclinaţie artistică deosebită, încurajându-i astfel să continue practicarea acestor meşteşuguri, care are şi un important rol terapeutic.

”Menţionăm faptul că până în prezent instituţia noastră sub egida Departamentului Creatorilor Populari cu Dizabilităţi din cadrul Asociaţiei Creatorilor Populari din România a organizat o serie de manifestări dedicate persoanelor cu dizabilităţi, printre care se numără “Tabăra de meşteşuguri artistice: Fără Limite-împreună întru Tradiţie” ajunsă la ediţia a doua, dar şi nenumărate expoziţii cu obiecte de realizate de aceşti copii şi tineri”, spune muzeograful Dana Botoroagă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.