VIDEO – Mii de sibieni din Broscărie şi Vasile Aaron au rămas fără apă potabilă la robinete

1 231

Apă Canal a trecut la represalii aşa cum anunţase de câteva zile şi a sigilat robinetele ce alimentează reţeaua de apă la 16 blocuri din Broscărie şi încă câteva în Vasile Aaron.

Asociaţiile Ştefan cel Mare 147 şi Vasile Aaron nr. 12 au fost debranşate de la reţeaua de apă potabilă miercuri dimineaţă în jurul orei 10.00. Acestea nu au răspuns somaţilor legale transmise administratorilor şi în consecinţă, spre nemuluţumirea celor care au achitat toate facturile, s-a trecut la oprirea apei. Această măsură extremă este urmare a neplăţii facturilor de apă – canal, restanţele fiind următoarele: Asociaţia Ştefan cel Mare 147 – 57.044,55 lei; Ţiglari nr. 2 – 15.810,71 lei şi Vasile Aaron nr. 12 – 15.318,49 lei. Trebuie semnalat însă că în cazul asociaţiei Ţiglari nr. 2, nu s-a mai trecut la debranşare, pentru că cei de acolo au achitat o mare part din datorie.  SC APĂ CANAL SA Sibiu a somat un număr de 37 de asociaţii de proprietari cu restanţe mai vechi de 45 de zile, debranşarea datornicilor urmând a fi făcută după parcurgerea procedurilor legale.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. marius scrie

    Cata nesimtire pe cei de la Apa Canal: pentru o datorie de 15 milioane lei vechi raman cateva zeci (sau sute ) de familii fara apa, acum in perioada de iarna. La mine in scara este o familie care are restante la taxe 60 milioane lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.