Violonistul Alexandre Dubach revine pe scena Sălii Thalia din Sibiu

130

Filarmonica de Stat Sibiu a pregătit, pentru ultimul concert din acest an, o surpriză pentru publicul meloman: revenirea pe scena Sălii Thalia a îndrăgitului violonist Alexandre Dubach. Preţul unui bilet este de 12 lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de o reducere de 50 la sută.

„Este întotdeauna o plăcere şi o onoare pentru noi să îl invităm pe Alexandre Dubach să cânte alături de orchestra sibiană. De fiecare dată când a cântat la Sibiu aprecierile au venit atât din partea publicului cât şi a noastră ca organizatori” a precizat Ioan Bojin, director general al Filarmonicii de Stat Sibiu. Alături de Alexandre Dubach pe scenă va urca şi dirijorul François Robert Girolami (Franţa). Programul serii va cuprinde lucrări semnate FELIX MENDELSSOHN-BARTHOLDY: Uvertura în si minor op.26 „Hebridele”, Concertul pentru vioară şi orchestră în mi minor op.64 şi Simfonia V în Re major/re minor op.107 „Reforma”. În închiderea programului Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu a pregătit o surpriză muzicală pentru cei prezenţi în sală.

Biletele pentru acest concert se pot procura de la sediul Filarmonicii de Stat Sibiu (Sala Thalia), în fiecare zi între orele 12-16. Preţul unui bilet este de 12 lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de o reducere de 50%.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi