Englezii au închiriat Ice Hotel de la Bâlea Lac de Crăciun şi Anul Nou

0 88

ice hotel1Agenţia londoneză a rezervat întregul Hotel de Gheaţă atât pentru Crăciunul 2010, cât şi pentru noaptea de Revelion 2010-2011. Ice Hotel va fi deschis pentru vizitare în Ajunul Crăciunului.

Vremea deosebit de friguroasă şi cantitatea mare de zăpadă cazută în ultimele zile au dat un imbold deosebit echipei de muncitori ce lucrează pentru construirea noului Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac. Lucrările se desfăşoară în ritm normal, mare parte din întârzierea provocată de condiţiile meteorologice nepotrivite pentru acest demers (temperaturi foarte calde, lipsa gheţii şi a zăpezii) înregistrate în prima decadă a acestei luni, a fost recuperată, astfel că, în scurt timp, turiştii se vor putea bucura de unicul Ice Hotel din sud estul Europei.

Deschis în ajun de Crăciun

SC Klingeis  Consulting SRL, societatea ce deţine Proiectul de Marketing Turistic „Ice Hotel- Bâlea Lac”, informează că, aşa cum a fost planificat încă de la începutul acestui demers, Ice Hotel 2011 va fi deschis pentru vizitare în ajunul Crăciunului 2010, urmând ca inaugurarea sa oficială să fie organizată, în cadrul unui eveniment de amploare, la finalul tuturor lucrărilor şi finisajelor, în cursul lunii ianuarie 2011.

ice hotel 2Tot cu prilejul deschiderii din Ajunul Crăciunului, la Bâlea Lac vor sosi şi primii turişti ce se vor caza la Ice Hotel.

Englezii, primi clienţi de la Ice Hotel

La fel ca şi anii trecuţi, primii temerari ce vor încerca senzaţia unui pui de somn în camerele Ice Hotel sunt străini, probabil englezi, clienţi ai agenţiei de turism Untravelled Paths (Londra), partener mai vechi al iniţiatorilor Proiectului”Ice Hotel- Bâlea Lac”. Agenţia londoneză a rezervat întregul Hotel de Gheaţă atât pentru Crăciunul 2010, cât şi pentru noaptea de Revelion 2010-2011. Cei mai puţin aventuroşi, care prefreră să doarmă „la cald”, au la dispoziţie camerele primitoare oferite de  Cabana Bâlea Lac, unde mai exista încă locuri pentru cei care doresc sa petreaca sarbatorile de iarna intr-o atmosferă de poveste. Meniul pregătit cu acest prilej va fi unul deosebit, printre preparatele ce vor fi servite fiind şi: friptură de gâscă, medalion de vânat şi salată de portocale cu miere.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.