Fabrică de textile în flăcări la Cisnădie. Incendiu şi la Racoviţa

0 213

pompieriAzi noapte în jurul orei 0.40, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a fost anunţat de izbucnirea unui incendiu în subsolul Asociaţiei „Iniţiativa Cristiana”, din localitatea Cinsădie, str. Lungă, nr. 23.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului au intervenit: Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cisnădie şi echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sibiu, cu două autospeciale. În urma incendiului, nu s-au înregistrat victime. „Au ars aproximativ 100 kg articole de  îmbrăcăminte şi s-au degradat 800 kg materiale textile. Valoarea estimativă a bunurilor distruse este 3000 lei. Cauza probabilă care a determinat izbucnirea incendiului a fost fumatul în locuri nepermise”, se arată într-un comunicat la ISU Sibiu.

Magazie arsă la Racoviţa

La ora 02:42, Detaşamentul de Pompieri Sibiu, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii Avrig şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii Racoviţa au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie, situată în Racoviţa, str. Aurel Florianu. Au ars: acoperişul unei magazii pe o suprafaţă de aproximativ 40 mp, diverse materiale de construcţie,  o maşină de măcinat cereale şi un teasc. Cauza probabilă care a determinat izbucnirea incendiului a fost un scurtcircuit electric, produs ca urmare a deteriorării unui conductor electric.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.