revelionPrimăria Sibiu îi informează pe sibienii care vor să petreacă noaptea de Revelion în Piaţa Mare din Sibiu că vor avea parte de concerte ale trupelor Non Profit, Riff, Juke Box şi Cargo, un spectacol de lasere, lumini şi focuri de artificii.

Concertul trupei Non Profit va începe la ora 22.30, urmat de Riff la 23.15. Imediat după focul de artificii de la miezul nopţii va cânta Cargo, iar de la ora 1.00 Juke Box. Anul acesta, va avea loc şi un spectacol inedit de lasere, lumini si foc realizat de CBU Collective, care îi vor acompania pe artişti pe toată durata concertelor. Toţi cei prezenţi în Piaţa Mare se vor putea bucura şi de tradiţionalul foc de artificii care marchează trecerea dintre ani şi care va dura aproximativ 15 minute. „Sper ca şi anul acesta sibienii să fie prezenţi în Piaţa Mare a oraşului şi să se bucure de spectacolele pregătite de municipalitate. Am încercat să organizăm pentru noaptea de Revelion evenimente cât mai diverse şi pentru toate gusturile”, a declarat primarul Klaus Iohannis.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu cu sprijinul Primăriei Sibiu şi are un buget de 153.800 lei.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns