imgp0100Concertele vor fi urmate de un spectacol de lasere, lumini şi focuri de artificii. Puteți vedea în direct aici imagini din centrul Sibiului. Postează și tu aici fotografiile făcute de Revelion 2011 în Piața Mare sau în altă parte din oraș.

Concertul trupei Non Profit va începe la ora 22.30, urmat de Riff la 23.15. Imediat după focul de artificii de la miezul nopţii va cânta Cargo, iar de la ora 1.00 Juke Box. Anul acesta, va avea loc şi un spectacol inedit de lasere, lumini si foc realizat de CBU Collective, care îi vor acompania pe artişti pe toată durata concertelor. Toţi cei prezenţi în Piaţa Mare se vor putea bucura şi de tradiţionalul foc de artificii care marchează trecerea dintre ani şi care va dura aproximativ 15 minute. „Sper ca şi anul acesta sibienii să fie prezenţi în Piaţa Mare a oraşului şi să se bucure de spectacolele pregătite de municipalitate. Am încercat să organizăm pentru noaptea de Revelion evenimente cât mai diverse şi pentru toate gusturile”, a declarat primarul Klaus Iohannis.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu cu sprijinul Primăriei Sibiu şi are un buget de 153.800 lei.

VEZI AICI IMAGINI ÎN DIRECT DIN PIAȚA MARE ÎN NOAPTEA DE REVELION!

CLICK AICI PENTRU IMAGINI DIN ALT UNGHI

CONCURS


Ai făcut fotografii în Piața Mare de Revelion? Trimite-le mai jos și vor apărea în Galeria Foto.

[ngg_uploader id = 484]

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. buna ziua, inainte aveati filmari de la majoritatea evenimentelor, erau interesante si placute dar de cateva saptamani vad ca lipsesc. ce se intampla?