Liviu Vârciu a ajuns la spital la Sibiu cu mari dureri la spate

0 180

liviu varciuVedeta Pro Tv a petrecut Revelionul la Arad, de unde a plecat în trombă spre Bucureşti chiar în prima zi a anului, din cauza unor probleme de sănătate. Pentru că durerile erau foarte mari, Liviu a trebuit să facă o oprire la o clinică din Sibiu.

Liviu Varciu, deşi profesional se descurcă foarte bine, are totuşi mari probleme de ordin personal. De data aceasta insă cauza nu o reprezintă o femeie, ci sănătatea, el petrecandu-şi prima zi din an la spital. După un început de an promiţător pe plan profesional, emisiunea înregistrată pentru PRO TV de Revelion, pe care a prezentat-o alături de Pavel Bartoş, fiind pe primul loc în audienţe, Liviu Vârciu nu o duce aşa de bine şi în ceea ce priveşte sănătatea. Mai exact, actorul riscă să sufere o intervenţie chirurgicală, ca urmare a unor probleme pe care le are, cu spatele, de mai mult timp. Din acest motiv, îngrijorat de durerile cumplite resimţite chiar în prima zi a anului, în timp ce se afla la fiica sa, la Arad, Vârciu a fost nevoit să se oprească, înainte de a ajunge în Bucureşti, la un spital din Sibiu, pentru un control, unde i s-a recomandat un tratament tocmai la Ocna Sibiului.

Vrea refinanţarea creditului

“Am încercat să îmi ridic fiica (pe Carmina, de 9 ani – n.r.) în braţe şi am rămas înţepenit. Voi urma un tratament de 14 zile la Ocna Sibiului, unde voi face masaje, infiltraţii, electrostimulare şi băi. Momentan, nu ştiu care e diagnosticul exact. O să-l aflu după un RMN, pe care- l voi face zilele acestea. Sper că nu va trebui să mă operez”, a declarat Vârciu, pentru Libertatea. Problemele lui Liviu sunt şi de ordin financiar. El vrea să- şi refinanţeze creditul prin care şi-a cumpărat apartamentul din zona Dristor, din Bucureşti, şi speră că banca îi va aproba o substanţială reducere a ratei, care de la 1.200 de euro să ajungă la doar 700 de euro lunar.

sursa: Libertatea.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.