Focuri de armă la Complexul de pe Alba Iulia

0 119

foreverÎn seara zilei de 6 ianuarie, în jurul orelor 22.34, Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că în faţa unui restaurant din municipiul Sibiu, a avut loc un scandal şi s-au tras focuri de armă în zona din faţa restaurantului Forever.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie din cadrul sistemului de siguranţă publică, care, au identificat şi condus la sediul poliţiei persoanele implicate în scandal, numitii:

-U.A., în vârstă de 24 ani, domiciliat în municipiul Sibiu, asupra căruia s-a gasit un pistol şi 5 cartuşe calibrul 22 mm intacte,

-C. S., de 38 ani, domiciliată în municipiul Sibiu,

-B. N., de 35 ani ,domiciliat în comuna Sadu, judetul Sibiu,

-S. C., de 30 ani, domiciliată în comuna Sadu,  judetul Sibiu

-H.S., de 53 ani, din municipiul Sibiu.

Pe parcursul cercetărilor efectuate s-au stabilit următoarele;

Un rănit a ajuns la Spital

În jurul orelor 22.30, numitii B. N. ,S. C. , H. S. şi H. I., au oprit autoturismul pe trotuar, in faţa unui magazin pentru a face cumpărături, la scurt timp, B. N., mergând în spatele unui restaurant din apropierea magazinului, unde a avut loc o altercaţie cu U. A. , care l-a acuzat că intrase ilegal pe o proprietate privată. Ceilalţi ocupanţi ai autoturismului precum şi o persoană din restaurant au intervenit pentru a-i despărţi pe cei doi, dar la un moment dat, U.A., a scos pistolul pe care îl avea asupra sa şi a tras trei focuri de armă de la mică distanţă în directia lui B. N., bilele trase, provocându-i acestuia uşoare leziuni pe corp motiv pentru care acesta a fost îndrumat către Serviciul de Urgenţă Sibiu, unde a fost examinat de medici şi i-au fost acordate îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că U.A., deţine legal pistolul respectiv având şi permis de port armă valabil. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu, în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt care a dus la producerea evenimentului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.