fbpx

Elena Băsescu a sărit să își apere tatăl în fața criticilor aduse de un cetățean la Sibiu

1 178

ebaElena Băsescu i-a spus, sâmbătă, la Sibiu, unui cetăţean, să-l lase pe tatăl ei în pace, când acesta a întrebat-o cum intenţionează să sprijine tinerii, având în vedere că aceştia sunt „viitorul ţării”, iar tatăl ei este preşedinte al României.


Schimbul de replici a avut loc în cabinetul de europarlamentar din Sibiu al Elenei Băsescu, în timpul unei conferinţe de presă în care fiica preşedintelui şi-a prezentat bilanţul pe 2010 al activităţii de europarlamentar.

Un bărbat, în jur de 45 -50 de ani, a intrat în cabinetul de europarlamentar al Elenei Băsescu din Sibiu în timp ce aceasta vorbea despre realizările din anul 2010.

După câteva minute, bărbatul a întrebat-o cum intenţionează să sprijine tinerii având în vedere că aceştia sunt „viitorul ţării”, ei fiind „cei mai importanţi”.

„Cred că întrebarea asta puteţi să o puneţi celor din Guvern, pentru că noi ca şi europarlamentari nu avem instrumente la dispoziţie, nu avem un buget alocat, nu avem un program de guvernare în care să ştim ce fonduri avem alocate pentru tineri. Este o întrebare pe care trebuie să o puneţi Executivului. Eu nu fac parte din executiv, ci din legislativ. Eu am promovat, în Parlamentul European, accesul tinerilor pe piaţa muncii”, a declarat Elena Băsescu.

În replică, bărbatul i-a spus: „Da, dar tatăl dumneavoastră este preşedintele României”.

Elena Băsescu a răspuns atunci: „Lăsaţi-l pe tata în pace că am venit eu la bilanţ, nu tata”.

Imediat după acest schimb de replici, bărbatul a părăsit sala, fără a spune cine este. sursa: Mediafax

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. mariana scrie

    omul daca avea ceva de spus de ce nu so dus la taicasu sa-l intrebe direct iar daca avea ceva cu ea o intreba si poate nu era atata tam-tam

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.