Ora de Sibiu
Știri in direct

Cupa Speranţelor Sibiene la schi, se ţine în weekend la Gura Râului

88

Asociaţia Arbitrilor De Schi Sibiu înştiinţează iubitorii schiului, părinţi şi copii, că începând de duminică 16 ian. 2011 se deschide sezonul competiţional de schi pentru copiii cu vârste până la 12 ani.Concursul de schi alpin Cupa Speranţelor Sibiene va debuta cu o primă etapă organizată pe pîrtia Trecătoarea Lupilor din Gura Râului.


CONDIŢII DE PARTICIPARE.

Pot participa copii, fete şi băieţi la una din următoarele categorii:

– FETE  născute în 2005-şi mai mici, BĂIEŢI născuţi în 2005-şi mai mici;

– FETE născute în 2003-2004, BĂIEŢI născuţi în 2003-2004;

– FETE născute în 2001-2002, BĂIEŢI născuţi în 2001-2002;

– FETE născute în 1999-2000, BĂIEŢI născuţi în 1999-2000.

Înscrieri: Ora 8:30-10:00. Înscrierea concurenţilor se va face la SECRETARIATUL CONCURSULUI la cabina tehnică situata pe partia Onceşti din Păltiniş, sau în locul menţionat ca fiind SECRETARIATUL, pentru situaţiile când concursul se desfăşoară pe una din celelalte pârtii menţionate. Locaţie care va fi precizată din timp în presă.

Înscrierea se va face în baza unei cereri de înscriere completate de unul din părinţi sau tutorele copilului (formular tip) şi a unei copii după cerificatul de naştere al copilului. Aceste  formulare se vor preda secretariatului concursului la începutul sezonului sau la prima participare din sezon. Totodată la înscrierea în fiecare etapă se va percepe o taxă de înscriere în valoare de 20 de lei/copil/etapă. De asemenea înscrierile se pot face şi ON LINE pe adresa cupasperantelor@gmail.com, unde cine are posibilitatea ne poate trimite şi copie scanată după certificatul de naştere al copilului.  Condiţia înscrierii ON LINE este, ca documentele solicitate să fie depuse la secretariat înaintea orei de start la prima etapă (la prima participare din sezon), iar taxa de înscriere înaintea orei de start a fiecărei etape.Înscrierile ON LINE se vor putea face cel mult până în preziua concursului ora 12:00. Cele făcute după această oră nemaifiind înregistrate.

Program:

Recomandarea A.A.S.S. este ca fiecare copil să poarte pe timpul desfăşurării concursului o cască de protecţie.Recunoaşterea traseului: Ora 10:15-10:45. Concurenţii au dreptul de a recunoaşte traseul cu porţile montate, fie păşind pe schiuri în susul pârtiei pe marginea traseului sau schiind uşor în derapaj prin porţi. Concurenţii vor purta în mod obligatoriu numărul de concurs atribuit prin tragerea la sorţi. Se interzice schiatul prin porţi în stil de competiţie. Start în prima manşă: Ora 11:00. Concurenţii vor fi prezenţi în zona de start cu cel puţin 15 min. înaintea orei oficiale de start.

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...