Avioane anulate spre şi dinspre Munchen, Viena, Stuttgart şi Madrid

0 153

avionVremea nefavorabilă a dat mari bătăi de cap operatorilor aerieni. Ma multe curse nu au mai ajuns la Sibiu din această cauză.

Numai puţin de cinci zboruri au fost anulate azi pe Aeroportul Internaţional Sibiu. Singurul zbor care s-a făcut miercuri a fost operatorului Tarom, cu indicativ ROT 730 de la Sibiu spre Otopeni.

Zborurile operatorului Tarom, cu indicativ ROT315 si ROT316, spre şi dinspre Munchen,  au fost anulate datorita conditiilor meteorologice nefavorabile. Zborul operatorului Carpatair, cu indicativul KRP437, spre Timişoara s-a efectuat cu o intarziere de 40 minute la decolare.  Zborul operatorului  Blue Air, cu indicativ JOR 303 de la Stuttgart spre sibiu a fost anulat datorita conditiilor meteorologice nefavorabile. Din această cauză şi cursa de Madrid de la Sibiu nu s-a mai efectuat. Zborul operatorului Lufthansa, cu indicativ DLH3467, de la Munchen şi retur, a fost anulat datorita conditiilor meteorologice nefavorabile. Zborul operatorului Austrian Airlines, cu indicativ AUA 786, de la Viena şi retur, a fost anulat datorita acelorasi conditii.  “Responsabilitatea pentru informarea pasagerilor, in ceea ce priveste anularile, revine operatorului aerian. Aeroportul International Sibiu are afisat pe tabelele de afisaj, aflate in zona publica a terminalului de pasageri, informatiile referitoare la zboruri” se arată într-un comunicat al Aeroportului Internaţional Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.