Cursa de avion de la Sibiu spre Munchen, anulată de ceaţă

0 134

tarom1Reprezentanţii Aeroportului Sibiu au anunţat că o cursă Tarom care trebuia să aterizeze, marţi dimineaţă, de la Bucureşti şi să plece apoi spre Munchen a fost anulată din cauza ceţii.

Potrivit reprezentantului Aeroportului Otopeni, Mihaela Chiril, cele două curse internaţionale trebuiau să sosească de la Istanbul şi Chişinău, iar cele trei curse interne sunt de la Suceava, Baia Mare şi Timişoara.

Celelalte curse de pe Aeroportul Otopeni au fost operate conform orarului stabilit, a precizat Mihaela Chiril.

Totodată, reprezentanţii Aeroportului Sibiu au anunţat că o cursă Tarom care trebuia să aterizeze, marţi dimineaţă, de la Bucureşti şi să plece apoi spre Munchen a fost anulată din cauza ceţii.

„Cursa nu va mai fi operată din cauza condiţiilor meteorologice de la Bucureşti şi Sibiu, având în vedere că pe ambele aeroporturi este ceaţă. Pasagerii care trebuiau să plece către Munchen din Sibiu vor fi relocaţi către o cursă Lufthansa”, a declarat Iuliana Opriţă, purtător de cuvânt al Aeroportului Sibiu.

Potrivit sursei citate, de pe Aeroportul Sibiu a decolat, marţi dimineaţă, fără probleme, o cursă Carpatair către Timişoara, iar următoarele curse sunt programate pentru orele prânzului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.