vip - robbie williams, gol puşcă într-o înregistrare video cu dedicaţie pentru gary barlowRobbie Williams i-a făcut o dedicaţie sexy lui Gary Barlow, la aniversarea acestuia, care şi-a sărbătorit împlinirea a 40 de ani printr-un concert susţinut la sala Shepherd’s Bush Empire, de la O2 Arena din Londra, informează dailymail.co.uk.

Robbie Williams nu a putut participa la eveniment, dar i-a trimis lui Gary Barlow o înregistrare video în care apare gol, cu „bărbăţia” ascunsă între picioare, traversând o grădină cu un câine sub un braţ.

„Vreau să te relaxezi în ceea ce priveşte turneul, pentru că ştiu că eşti puţin îngrijorat. Însă sunt bine, băieţi. Fac tratament”, i-a transmis Robbie colegului său de trupă, în înregistrarea care a putut fi urmărită pe un ecran de pe scenă. „Sunt mândru să te numesc prietenul meu„, a adăugat Robbie.

După vizionarea înregistrării, Gary a cântat câteva piese împreună cu colegii săi de trupă, Mark Owen, în vârstă de 38 de ani, Howard Donald, în vârstă de 42 de ani, şi Jason Orange, în vârstă de 40 de ani. Gary a mai cântat în duet cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, şi cu Ellie Goulding.

În public s-au aflat celebrităţi precum Gwyneth Paltrow, Kimberley Walsh, Claudia Schiffer, Alesha Dixon, Jason Donovan, David Walliams, Peter Kay şi Alex Jones.

Încasările din acest concert au fost donate organizaţiei caritabile The Prince’s Trust.

Absenţa lui Robbie Williams nu a fost trecută cu vederea, la doar o zi după ce Gary a declarat că încă este de părere că trupa lui este formată din patru membri, deşi, anul trecut, fostul lor coleg li s-a alăturat. Gary a sugerat că prezenţa lui Robbie Williams în trupă este temporară.

Robbie Williams a revenit, în iulie 2010, în trupa Take That, care a lansat apoi un nou album, „Progress”, înregistrat în formula iniţială, şi va susţine anul acesta un nou turneu, „Progress Live Tour”, ale cărui bilete au fost deja epuizate. Turneul va debuta în luna mai.

Membrii Take That s-au reunit în 2006, fără Robbie Williams, la aproape 11 ani de la destrămarea trupei. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen şi Howard Donald au avut un enorm succes după reunirea trupei, iar albumul cu care au revenit pe scenă, „Beautiful World”, s-a vândut în peste trei milioane de exemplare. Următorul album, „The Circus”, a fost vândut în peste 500.000 de copii în primele două săptămâni de la lansare, iar biletele pentru concertele din turneul lor de promovare s-au epuizat de fiecare dată în doar câteva minute.

sursa: Mediafax

Ultima oră

Comentariul meu