fbpx
Ora de Sibiu
Știri in direct

Primăria primeşte cereri pentru închirierea domeniului public pentru Valentines Day şi 1,8 Martie

93

Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat (SPADPP) începe să primească cereri pentru ocuparea temporară a domeniului  public pentru comercializarea produselor specifice de Sfântul Valentin şi 1 – 8 Martie începând de luni, 7 februarie. Comercianţii pot depune cererile pentru obţinerea acestui aviz la registratura SPADPP situat în Piaţa Mică, nr. 22.

Perioada pentru care va fi eliberat avizul este de 4 zile – de vineri, 11 februarie până luni, 14 februarie. Data limită de depunere a cererilor este 9 februarie 2010. Zona care va fi pusă la dispoziţie pentru comercializarea produselor de Sf. Valentin este strada Nicolae Bălcescu. Actele necesare pentru obţinerea avizului sunt: cerere tip, copie după buletin şi o copie după certificatul de înregistrare sau certificatul de autorizare. Comercianţii vor plăti 1 leu/mp/zi în cazul persoanelor fizice şi 2 lei/mp/zi în cazul persoanelor juridice. Pentru comercializarea produselor specifice zilelor de 1 şi 8 Martie locaţia pusă la dispoziţia comercianţilor este aceaşi ca cea pentru Sfântul Valentin. Condiţia pe care trebuie să o îndeplinească comercianţii, cu ambele ocazii, este să nu expună produsele pe zona de circulaţie auto şi să nu blocheze căile de acces în incinta imobilelor. În cazul în care nu sunt spaţii suficiente se va pune la dispoziţie şi Piaţa Mică, la fel ca anul trecut. Solicitările pentru vânzarea produselor în această perioadă pot fi depuse până în data de 18 februarie; actele şi taxele de ocupare a domeniului public sunt la fel ca cele de mai sus. Comercianţii vor putea vinde mărţişoare, flori, jucării şi produsele specifice în perioada 24 februarie – 8 martie 2011.Mărţişoarele şi produsele specifice vor putea fi comercializate şi în pieţele sibiene, în baza unei solicitări scrise adresate administraţiei pieţelor sibiene.

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...