vulcDirectorul executiv al lui CSU Sibiu a anunţat joi că Audris Prakuraitis ar putea să nu mai continue la echipă, după meciul de sâmbătă cu CSM Oradea. Vulc îl acuză pe antrenor că nu a avut rezultate la echipă şi a greşit abordarea tactică a multor partide. Dezastrul de la Cluj este şi el văzut ca o bilă neagră în dreptul tehnicianului care ar putea fi demis sătpămâna viitoare. Cătălin Vulc are cele mai mari şanse să fie cel puţin antrenor interimar.

Iată transcrierea declaraţiilor lui Mircea Vulc

Ce părere aveţi despre meciul cu Steaua? Cum a fost jocul echipei

Jocul echipei a fost bun, cu multe greşeli şi pregătit slab de antrenor din punct de vedere tactic.

Ce s-a greşit cel mai mult la acest meci?

Cel mai mult cred că s-a greşit la faptul că nu s-a luat absolut niciun fel de măsură pentru a anihila cel mai bun jucător de la Steaua. Stănescu a fost lăsat tot timpul să joace unu la unu cu Herndon. Lucru foarte grav. Am păţit acelaşi lucru la meciul de la Ploieşti, când l-a fel s-a întâmplat la Burlacu. Sunt total nemulţumit de modul cum Prakuraitis a pregătit acest meci

Credeţi că şi arbitrii au influenţat jocul?

Mircea Şerban ne-a fluierat execrabil, dar noi trebuia să câştigăm meciul şi în aceste condiţii. Prakuraitis nu a fost în stare să le spună jucătorilor ca acolo când mai erau 17 secunde, mingea să ajungă la Atanackovic. Şi de asemenea foarte grav a fost că am permis adversarului să arunce la coş în ultimele secunde. Nu s-a lucrat la antrenament aşa cum trebuie.

Se vor lua măsuri din cauza rezultatelor slabe?

Probabil că da… Eu spun că vom lua probabil măsuri. Am pierdut multe meciuri pe greşelile tehnice ale antrenorului. L-am solicitat pe Audris la o discuţie, dar el nu a venit. Repet. Meciul cu Steaua noi l-am pierdut pe mâna noastră. Nu cred că există lipsă de comunicare între antrenor şi jucători.

Decizia care se va lua de ce este influenţată? S-a făcut o analiză a activităţii lui Prakuraitis?

Aceste meciuri slabe au fost fatale. Analiza activităţii antrenorului am făcut-o deja.

Există varianta să reveniţi ca antrenor principal?

Nu mă voi întoarce pe bancă. Există un antrenor secund, mai există şi alţi antrenor. Sunt total nemulţumit de rezultate şi de modul în care conduce echipa antrenorul. Nu este o atitudine normală de antrenor. Să stai fără să faci nimic… Nu se poate juca aşa.

S-a greşit cumva şi la efectuarea transferurilor?

În iarnă eu zic că am adus jucătorii care trebuia să îi aducem în vară. Din păcate nu i-am adus atunci

Când se va lua o decizie definitivă?

Totul depinde de hotărârea Consiliului de Administraţie. Cel mai probabil se va întruni după meciul cu CSM Oradea şi se va lua o decizie.

Cine este mai bun? Prakuraitis sau Schomers?

Audrius este mult, mult mai bun antrenor decât Schomers…..

Regretaţi că a venit Audris antrenor?

Acum regret că l-am adus la echipă… Din cauza rezultatelor şi a pregătirii echipei. Nu de altceva. Atunci în vară am considerat că am luat o decizie bună.

Contează în luarea unei decizii şi faptul că CSU a pierdut la Cluj într-o manieră ruşinoasă?

Eu nu ştiu să fi pierdut vreodată în această manieră. De 40 de ani de când sunt la această echipă nu am pierdut în asemenea mod.

Jucătorii ce spun de situaţia de la echipă?

Ce să spună. Sunt nemulţumiţi şi ei de rezultate. Tot timpul îşi spun şi ei că va fi mai bine.

Sunteţi dispus să ajutaţi antrenorul cu sfaturi în privinţa pregătirii jocurilor?

Am fost dispus tot timpul să colaborez cu antrenorii, inclusiv şi cu Audris.

Este în pericol CSU să rateze play-off-ul?

Sigur că da! Mai ales după înfrângerea de aseară. Eu vă spun sincer că CSU este capabilă să bată Steaua şi la Bucureşti.
VEZI MAI JOS ÎNREGISTRĂRILE VIDEO ALE DECLARAŢIILOR LUI MIRCEA VULC

VULC 1

VULC 2


Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Participă la discuție

1 Commentariu

Comentariu

  1. Intr-o partidă amicală din stagiu de pregatire din Antalya, CSU Vointa Sibiu – Amkar Perm (prima liga din Rusia, locul 14 sezonul trecut) 1-1. Scorul a fost deschis de ruşi în minutul 68, echipa noastră egalând 6 minute mai târziu. ( MARII JURNALISTI SIBIENI UITA DE VOINTA< RUSINEEEE!!!!)