iohannisTrif  Bogdan, Sitterli Ovidiu şi Marin Horaţiu sunt cei trei candidaţi care sunt în cursă. „Au existat astfel de încercări şi demersuri de a crea un candidat, din partea majorităţii, împotriva sasului”, a comentat Iohannis.

Pentru functia de primar al municipiului Sibiu au fost stabilite 3 candidaturi care vor fi supuse in viitor unui sondaj, pentru desemnarea candidatului PSD. Cele 3 candidaturi sunt : Trif Bogdan; Sitterli Ovidiu şi Marin Horatiu. „Organizatia Judeteana a PSD Sibiu, prin votul membrilor Consiliului Judetean si-a exprimat acordul cu incheierea protocolului cu Alianta de Centru Dreapta. Organizatia Judeteana a PSD Sibiu, prin votul membrilor Consiliului Judetean si-a exprimat acordul cu incheierea protocolului cu organizatia judeteana a Partidului Romania Mare, care va fi semnat duminica 6 februarie 2011” se arată într-un comunicat de presă al PSD Sibiu.

Iohannis a citit cu „interes” candidaturile

Primarul Sibiului a comentat în stilul caracteristic inteniile PSD-iştilor. “Eu cred că este un demers democratic în interiorul partidului. Sursele din oraş susţin că au existat astfel de încercări şi demersuri de a crea un candidat, din partea majorităţii, împotriva sasului. Lucrul acesta nu s-a realizat niciodată şi nici nu cred că se va realize pentru că sibienii sunt oameni deschişi şi nu ar prinde o astfel de idée la ei” a spus primarul Sibiului

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

2 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Dupa ce a curatat orasul de monumente si case si le-a retrocedat tuturor de nationalitate germana … acuma se poate retrage linistit.
    Oricum eu una nu l-am votat niciodata, si nu-l voi vota. Sunt romanca si nu vad de ce sa ma conduca un reprezentant al minoritatilor (1000 in Sibiu mai sunt nemti, si toti sunt prin posturi bine platite – sunt oare toti super ? nu se gasesc romani corecti si cinstiti pentru acele posturi ?)

    Ela