CSU Sibiu are cinci jucători indisponibili înainte de meciul cu Rovinari

93

Markovic, Herndon, Harrison, Brown şi Seals au probleme serioase de sănătate, iar o parte din ei nici nu s-au antrenat în această săptămână. Prakuraitis rămâne la echipă atâta timp cât şansele de accedere în play-off nu sunt anulate şi echipa va avea rezultate.

Directorul sportiv al clubului CSU Sibiu, Horaţiu Floca a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă, că gruparea sibiană se confruntă cu probleme în privinţa efectivului de jucători pe care antrenorul Prakuraitis se poate baza. „Am traversat o săptămână grea la echipă şi cu multe probleme. În primul rând Sala Transilvania nu a fost disponibilă şi a trebuit să ne atrenăm pe la alte săli de la şcoli. Din păcate avem probleme de sănătate în rândul jucătorilor din lot. Sunt cinici jucători cu probleme. Markovic nu a reluat decât azi antrenamentele. A avut temperatură. Americanul Herndon nu a mai făcut antrenamente de luni tot din cauza unor viroze. Harrison a făcut o entorsă la un deget la meciul cu Oradea. I s-a pus o atelă. Brown are ceva probleme la spate şi nu s-a antrenat. În fine Seals are şi el ceva probleme la o gleznă” a spus Floca. Oficialul lui Csu Sibiu a mai precizat că toţi jucătorii străini vor merge la Tg. Jiu, iar înainte de meci, cei care vor fi mai ok, aceia vor juca.

Nu cer amânarea partidei

CSU Sibiu a analizat şi posibilitatea să ceară ca meciul cu Energia Rovinari, de sâmbătă de la ora 19.00 să fie amânat, dar s-a renunţat rapid la această idee. „Chiar dacă avem problemele acestea, caracterele puternice se văd în condiţii dificile. Am analizat posibilitatea de a amâna meciul, dar s-a decis la nivel de conducere că vom merge să jucăm la Tg. Jiu” a mai declarat Horaţiu Floca.

Prakuraitis nu pleacă de la CSU

Legat de situaţia antrenorului Prakuraitis, Horaţiu Floca a anunţat că nu au apărut noutăţi sau modificări. „Dacă se va întâmpla ceva vom anunţa pe pagina oficială de internet a echipei. Comisia de analiză nu s-a mai întrunit. Domnul Mircea Vulc şi antrenorul Prakuraitis au avut o discuţie. Atâta timp cât mai sunt şanse să accedem în play-off se va continua cu actuala echipă tehnică. Dacă rezultatele nu vor fi cele aşteptate bineînţeles că se vor lua măsuri” a mai declarat oficialul lui CSU Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (1)