CSU Sibiu are cinci jucători indisponibili înainte de meciul cu Rovinari

1 89

sealasMarkovic, Herndon, Harrison, Brown şi Seals au probleme serioase de sănătate, iar o parte din ei nici nu s-au antrenat în această săptămână. Prakuraitis rămâne la echipă atâta timp cât şansele de accedere în play-off nu sunt anulate şi echipa va avea rezultate.

Directorul sportiv al clubului CSU Sibiu, Horaţiu Floca a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă, că gruparea sibiană se confruntă cu probleme în privinţa efectivului de jucători pe care antrenorul Prakuraitis se poate baza. „Am traversat o săptămână grea la echipă şi cu multe probleme. În primul rând Sala Transilvania nu a fost disponibilă şi a trebuit să ne atrenăm pe la alte săli de la şcoli. Din păcate avem probleme de sănătate în rândul jucătorilor din lot. Sunt cinici jucători cu probleme. Markovic nu a reluat decât azi antrenamentele. A avut temperatură. Americanul Herndon nu a mai făcut antrenamente de luni tot din cauza unor viroze. Harrison a făcut o entorsă la un deget la meciul cu Oradea. I s-a pus o atelă. Brown are ceva probleme la spate şi nu s-a antrenat. În fine Seals are şi el ceva probleme la o gleznă” a spus Floca. Oficialul lui Csu Sibiu a mai precizat că toţi jucătorii străini vor merge la Tg. Jiu, iar înainte de meci, cei care vor fi mai ok, aceia vor juca.

Nu cer amânarea partidei

CSU Sibiu a analizat şi posibilitatea să ceară ca meciul cu Energia Rovinari, de sâmbătă de la ora 19.00 să fie amânat, dar s-a renunţat rapid la această idee. „Chiar dacă avem problemele acestea, caracterele puternice se văd în condiţii dificile. Am analizat posibilitatea de a amâna meciul, dar s-a decis la nivel de conducere că vom merge să jucăm la Tg. Jiu” a mai declarat Horaţiu Floca.

Prakuraitis nu pleacă de la CSU

Legat de situaţia antrenorului Prakuraitis, Horaţiu Floca a anunţat că nu au apărut noutăţi sau modificări. „Dacă se va întâmpla ceva vom anunţa pe pagina oficială de internet a echipei. Comisia de analiză nu s-a mai întrunit. Domnul Mircea Vulc şi antrenorul Prakuraitis au avut o discuţie. Atâta timp cât mai sunt şanse să accedem în play-off se va continua cu actuala echipă tehnică. Dacă rezultatele nu vor fi cele aşteptate bineînţeles că se vor lua măsuri” a mai declarat oficialul lui CSU Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. kwi scrie

    hmm, destul de straniu, doar straini? romanii sunt mai tabaciti? curios ca pe brown il dor salele desi n-a prea jucat.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...