Hoţii au furat şinele de la calea ferată pentru mocăniţa de pe Valea Hârtibaciului

1 138

mocanitaÎn cursul zilei de joi, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Roşia au fost identificaţi 3 bărbaţi, autori ai unui furt de componente de cale ferată.

Cei 3 bărbaţi, domiciliaţi în localitatea Caşolţ, judeţul Sibiu, în noaptea de 09/10 februarie a.c., folosind o cheie mecanică, au demontat buloanele de prindere de la înnadirea căii ferate înguste, pe linia Sibiu- Agnita, linie care este dezafectată din anul 2001 şi au sustras un număr de 24 bucăţi plăcii de legatură (279,84 kg) precum şi cantitatea de 23,60 kg şuruburi, şaibe si piulite. Întreaga cantitate de fier a fost depozitată la imobilului unuia dintre autori, urmând a fi valorificată la un centru de colectare deşeuri feroase. Piesele componente de cale ferată au fost  ridicate de către poliţişti, urmând a fi predate S.N.C.F.R. „Cei trei bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat sub forma agravată (furt de părţi componente cale ferată), în stare de libertate, cazul urmând a fi preluat de către poliţiştii Serviciului Poliţiei Transporturi Feroviare Sibiu” spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. fane scrie

    furt de dragul de a fura…le-ar fi revenit fiecaruia cate 50 de lei :-j halal oameni, sa distrugi un traseu de o asemenea frumusete pt ce? pt 50 de lei de caciula! halal tara!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.