AZI are loc cel mai mare karaoke din România, la Sibiu în Piaţa Mică

138

Evenimentul va avea loc în Centrul Istoric şi vrea să adune în acelaşi loc mii de oameni, de la ora 19.00. Scena a fost deja montată, iar organizatorii promit un show total la care îi cheamă pe toţi sibienii pasionaţi de muzică. Evenimentul se încheie în jurul orei 22.00.


Iată comunicatul de presă al organizatorilor:

Am ajuns în sfârşit la Sibiu! Am auzit multe despre oraşul care în 2007 a înCÂNTAT o lume întreagă, despre împrejurimile sale, despre centrul istoric, de PIAŢA MICĂ  dar mai ales despre oameni. Cultură, civilizaţie şi deschidere către nou. Prietenie, multiculturalitate şi poftă de viaţă. De aceea am venit aici. Nici că se găsea un loc mai bun! Nu cred sa fie ţară sau loc civilizat din lume în care să nu fi fost pana acum. Indiferent de zi sau noapte, afară sau în pub-uri, discoteci, cluburi sau alte localuri, am fost peste tot… dar Sibiul îmi dă emoţii. Ştiu că aici s-a dat tonul multor manifestări culturale şi acum a venit rândul vostru să daţi tonul ÎMPREUNĂ. SIBIU. KARAOKE în 14 FEBRUARIE, de Valentine’s Day, începând cu ora 19.00. Simt că trebuie să mă pregătesc serios.

Foto- Sebastian Marcovici

Spun asta pentru că sibienii au aşteptări mari, pentru că au fost obişnuiţi cu evenimente de calitate. Am de-a face cu un public critic şi greu de mulţumit. Însă ştiu că le place DISTRACŢIA şi că de data asta ei sunt artiştii şi tot ei sunt publicul. În 30 aprilie 2009, în Londra*, 13.500 de oameni au cântat împreună timp de 4 minute piesa „Hey Jude” a celor de la Beatles. Au avut nevoie de multe microfoane, un ecran, curaj şi bună dispoziţie ca să scrie istorie. Şi la Sibiu vom avea multe microfoane, un ecran de 6×4 m, lumini şi un playlist incendiar. Mai avem nevoie de voi, MĂRIA SA, PUBLICUL, ridicat la rang de ARTIST cu acest prilej unic.Era să uit. Cu câteva camere video vom imortaliza tot spectacolul pe care îl veţi face şi cu ajutorul Internetului vom face înconjurul lumii. Aşa că daţi tot ce aveţi mai bun ca să vadă o lume întreagă că sibienii ştiu să se distreze, ştiu să cânte împreună, ştiu să cinstească locul în care trăiesc şi eforturile pe care toţi cei implicaţi în producţia evenimentului le fac pentru ei. Sibieni, puteti scrie istoria pe o singură VOCE! Acum e momentul Sibiului să arate lumii întregi cum se face KARAOKE, iar Sibiul sunteţi voi! Sibiu. Karaoke. Piaţa Mică,14 februarie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi