Tânăr găsit mort de frig și cu fața mâncată de păsări la marginea comunei Brateiu

201

Victima a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Mediaş în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei decesului. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Postului de Poliţie Brateiu în vederea identificării victimei şi stabilitii cauzelor şi împrejurărilor decesului.

În cursul zilei de ieri, 13 februarie., în jurul orelor 14.00, Postul de Poliţie Brateiu a fost sesizat telefonic cu privire la faptul că în extravilanul localităţii Brateiu a fost identificat cadavrul unui tânăr.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a Poliţiei municipiului Mediaş, în urma verificărilor fiind stabilite următoarele:

– victima a fost identificată în extravilanul localităţii, în apropierea liniilor de cale ferată;

– cadavrul este de sex masculin, vârsta de aproximativ 17-20 ani, înaltime de 1,60 m, păr negru, ten măsliniu, constituţie slabă;

– la examinarea sumară a cadavrului la faţa locului s-a constatat că acesta este îngheţat, iar în zona feţei prezintă lipsă tegument şi muşchi în proporţie de 90%, pe corp nefiind observate urme de violenţă;

–  tânărul era îmbrăcat cu o bluză de culoare albastră cu imprimeu cu maşini în partea de jos, tricou albastru cu romb galben în partea din faţă, iar pe fondul rombului desenat un peşte de culoare alb cu negru şi inscriptia ,,beware of the fish” pantalon trening gri închis cu dungi albe şi încălţat cu bocanci din piele de culoare maro.

”Victima a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Mediaş în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei decesului. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Postului de Poliţie Brateiu în vederea identificării victimei şi stabilitii cauzelor şi împrejurărilor decesului”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi