Un peruan şi un egiptean au fost prinşi că locuiau ilegal în Sibiu

0 99

pasaportCei doi au primit amendă câte 400 de lei fiecare şi trebuie să părăsescă teritoriul României într-un interval de 15 zile.

Poliţiştii din cadrul Oficiului Român pentru Imigrări –Serviciul pentru  Imigrări Sibiu au desfăşurat în data de 22.02.2011, o acţiune cu forţe proprii, în scopul prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, ocazie cu care a fost depistat, cetăţeanul egiptean, W.E.R.S, aflat în şedere ilegală. Cetăţeanul străin a intrat în România în decursul lunii decembrie 2010 în baza vizei de scurtă şedere în scop de afaceri iar la expirarea dreptului de şedere conferit prin viză, aceasta nu a părăsit teritoriul României.  Deoarece cetăţeanul străin nu a părăsit teritoriul României la data expirării dreptului de şedere, acestuia i-a fost emisă o decizie de returnare cu obligativitatea de a părăsi teritoriul României în termen de 15 zile. Totodată, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 lei.

Peruan cu viză de şedere expitată

Cu o zi mai devreme, tot în Sibiu fost depistat, cetăţeanul peruan, G.V.G.D.A, aflată în şedere ilegală.Cetăţeanul străin a intrat în România în decursul lunii februarie 2011 în baza vizei de scurtă şedere în scop de vizită iar la expirarea dreptului de şedere conferit prin viză, aceasta nu a părăsit teritoriul României. „Deoarece cetăţeanul străin nu a părăsit teritoriul României la data expirării dreptului de şedere, acestuia i-a fost emisă o decizie de returnare cu obligativitatea de a părăsi teritoriul României în termen de 15 zile. Totodată, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 lei” spune şeful Serviciului, Comisar şef de poliţie Adrian Constantin Henning.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.